Rossery logo
rossery logo

Lucky Land

 Завдання: створити функціональний сайт для нового великого проєкту з поквартальною забудовою.



Шукаєте ефективне та швидке рішення для створення сайту нового великого проєкту з поквартальною забудовою? Веб-студія Rossery готова допомогти вам з цим викликом! Наша команда розробляє функціональні та зручні сайти, які допомагають компаніям залучати нових клієнтів та розширювати свій бізнес.

Коли DIM Bud звернувся до нашої веб-студії зі запитом на створення сайту для його нового великого проєкту, Lucky Land, задача стояла створити функціональний сайт з можливістю вибору планування та зручним блогом для маркетологів, щоб додавати нові статті швидко та без затримок.

Ми вирішили створити лендінг з функціональними блоками, який дозволяв обирати планування та дізнаватися додаткову інформацію. А щоб зробити сайт максимально варіативним, ми додали блог, з можливістю створювати статті завдяки розробленному нашою командою конструктору. Завдяки ньому надали можливість свторювати лендінги за власною структурою!


Наші зусилля та технічні знання допомогли створити функціональний та зручний сайт для Lucky Land. Клієнт отримав високоякісний продукт, який дозволив йому привернути більше клієнтів та розширити свій бізнес. Ми горді тим, що виконали цей проект і допомагаємо клієнту досягти своїх цілей.

всі новини