Rossery logo
rossery logo

Рецепт сайту для житлового комплексу: важливі інгредієнти та приємний післясмак

Давайте розберемося, чому на сьогодні сайт для ЖК став одним з найважливіших ресурсів для лідогенераціі. І, звичайно, поговоримо про зручність, поширені помилки і розвиток сайту після реалізації.

Контент і інформаційне наповнення сайту

У нашому розумінні контент сайту повинен відповідати критеріям RDB - Resonance, Differentiation, Belief.

1. Resonance - розуміння продукту, його властивостей і характеристик. Цей пункт відповідає на дуже важливе питання: «Що саме ми пропонуємо? Навіщо це потрібно? Як це допоможе клієнтові? »

2. Differentiation - унікальна торгова пропозиція. Цей пункт відображає основні відмінності вашого ЖК від конкурентів і відповідає на питання: «Чому клієнт повинен вибрати саме наш живий комплекс?»

3. Belief - підтвердження наших слів. У цьому пункті ми доводимо твердження фактами і характеристиками житлового комплексу. Даємо відповідь на питання: «За рахунок чого ми добилися такого результату? Якими фактами підкріплюються наші твердження? »

Контент це не тільки величезні полотна тексту, а й візуалізації його смислів: ілюстрації, інфографіки, фото, відео і 3D-візуалізації. Спрощуйте інформацію, щоб її було простіше сприймати - немає сенсу сипати на користувача складні технічними термінами, які доводять вашу ефективність. Розмовляйте смислами - чітко і без води.

Розвиток і просування сайту

Сайт житлового комплексу повинен постійно оновлюватися і доповнюватися інформацією по ходу будівництва - акції, події, новини і будь-яка інша важлива інформація. Актуальна інформація може стати вашим козирем у грі з конкурентами.

Також не забувайте про систему управління контентом сайту - CMS. Її зручність і грамотне налаштування допоможе спростити заповнення сайту контентом і знизити витрати на підтримку і просування сайту.

Ми розробили власну CMS спеціально для сайтів ЖК, вона допомагає уникнути багатьох незручностей, які є в схожих системах.

Отже, що ж у підсумку?

1. Сайт вашого ЖК - головна точка контакту з клієнтом. Над ним варто попрацювати, адже саме він перетворює рекламний трафік в реальні заявки. Сайт повинен бути зручним і привабливим, як на мобільному так і на ПК.

2. Ваш сайт може зняти тривожність і відповісти на всі головні питання потенційного клієнта: де розташовується комплекс, скільки коштують квартири, як можна купити, коли добудують, чи є поруч магазини, дитячі садки та інше. На кожне питання потрібна окрема сторінка або відповідний блок на сайті.

3. У вас є всі можливості створити в голові покупця ідеальну картинку майбутнього життя. Тому не бійтеся використовувати візуалізації - чим яскравіше і реалістичніше образ, тим охочіше люди переймаються вашою пропозицією.

4. Сайт ЖК це довгограючий проект, тому не забувайте що після його релізу вам потрібно буде його оновлювати і актуалізувати. І в цьому може допомогти хороша система CMS, з нею буде простіше управляти інформацією і синхронізувати бази квартир.

5. Ну і останнє - завжди думайте про свою аудиторію. Пропонуйте то, що вона шукає. Розповідайте історії, які вона хоче почути. І будьте чесними - в довгостроковій перспективі це окупається сповна.


всі новини