Rossery logo
rossery logo

Як ми працюємо?

І нас драйвить підбирати креативні рішення для кожного клієнта.

У цій статті ми розповімо, через які етапи проходить кожен наш проєкт.

Бриф

Після знайомства з клієнтом ми відправляємо бриф. Це кістяк роботи, від якого залежить, як корабель попливе. З брифа ми дізнаємося, як бачить проєкт клієнт: які бізнес-цілі і завдання він ставить, хто його цільова аудиторія, які канали він хоче розвивати, який тип сайту потрібен та інше. Бували ситуації, коли клієнт приходив із запитом на сайт, але в процесі з'ясувалося, що йому досить посадкової сторінки, і потрібно зробити упор на соціальні мережі. Чи навпаки.

Де-брифінг

Після цього команда вивчає комунікацію бренду в Інтернеті: сайт, соціальні мережі та інше. Формуємо додаткові питання і приходимо на дебрифинг з нашим баченням завдання.

Тут ми ставимо уточнюючі питання клієнту, фіналізуємо бачення проєкту і формуємо комерційну пропозицію. Якщо всі згодні - підписуємо договір і вперед.

Стратегія

Після цього команда йде в глибоке дослідження клієнта: ми вивчаємо його сайт, аналізуємо конкурентні прояви, робимо маркетинг-аудит і бенчмаркінг. На основі результатів дослідження, ми пропонуємо стратегію розвитку бізнесу в Інтернеті в кількох варіантах. Клієнт може купити тільки ідею або ж ідею і реалізацію продукту.

Після стратегічної частини ми визначаємо з клієнтом канали просування і починаємо розробку архітектури сайту.

Прототип

Прототипування ділиться на дві частини: опрацювання архітектури сайту і дизайн макету.

Наш UX-дизайнер прописує логіку. Архітектура сайту схожа на структуровану розповідь: ти послідовно розгортаєш події, щоб читач не заплутався в тому, що відбувається. Головні критерії - це зрозумілість і зручність.

Далі в роботу вступає дизайнер. Він малює макет сайту в декількох варіантах і ми отримуємо готові концепції.

Верстка

Після затвердження дизайну, проєкт переходить до рук розробників. На цьому етапі команда створює видиму частину сайту. Після чого прив'язує його до движку сайту.

Тестування

Тестування сайту - один з найважливіших етапів. Ми збираємо фокус-групу і пропонуємо виконати ті чи інші дії, в залежності від завдань і цілей проєкту. Робимо висновки, виправляємо баги, заново тестуємо.

Передача прав доступу

Проєкт готовий! Здавалось би все, здали і забули. Але ми не переживаємо за свої продукти і після сдачі. Тому в пакет послуг при розробці сайту вже входить місяць безкоштовного просування.

Ми запускаємо цільовий трафік, рахуємо ціну конверсій та терміни залучення інвестицій. Запускаємо рекламу та тестуємо. Таким чином, ви завжди будете впевнені, що ваш веб-сайт робочий і ви не купили кота в мішку.

всі новини